Az egyéni igények alapján készült élelmiszeripari termékek szakértői

Az ügyfeleinkkel közösen kidolgozott élelmiszer-megoldások - a termékötlettől a sikeres piaci bevezetéséig - éppoly egyediek és különbözőek, mint ügyfeleink maguk.

Rendelkezünk a megfelelő szaktudással, tanúsítványokkal, gyártó és csomagoló berendezésekkel – és képesek vagyunk odafigyelni az igényekre. Mert a legfontosabb az, hogy a kész élelmiszer-termék pontosan az Önök követelményeinek megfelelő legyen.
 

01 Food Service

A Hügli több mint 80 éve az innovatív termékmegoldások elkötelezettje, legyen szó levesekről, szószokról, erőlevesekről, fűszerekről, előételekről, öntetekről, friss termékekről vagy desszertekről. Célunk, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk Önnek a hétköznapokban, és élelmiszer-termékeinkkel egyben vendégei csodálatát is kivívjuk.

02 Saját márkáink

A Hügli márkatermék-üzletága jelentős: számos márkát és élelmiszer-termékskálát kínál különböző értékesítési csatornák számára. Vevőinknek kiváló minőségű és kulinárisan igényes élelmiszer-választékot kínálunk, javarészt bio minőségben.

[Translate to hu-HU:] Heirler
[Translate to hu-HU:] Neuco
[Translate to hu-HU:] Cenovis
[Translate to hu-HU:] Natur Compagnie
[Translate to hu-HU:] Erntesegen
[Translate to hu-HU:] tellofix
[Translate to hu-HU:] EDEN
[Translate to hu-HU:] Oscho

03 Az Ön márkája

A Hüglinél piac- és termékismeretünket vevőink szolgálatába állítva, az ő elképzeléseikhez és kívánságaikhoz igazodva fejlesztjük és állítjuk elő a fogyasztóiknak szánt élelmiszer-termékeket.

Ennek során az a célunk, hogy rövid időn belül olyan egyéni élelmiszeripari megoldásokat nyújtsunk vevőinknek, amelyek az adott speciális követelményeket teljes mértékben figyelembe veszik.
 

04 Food Industry

Az egyéni igényekhez szabott élelmiszer-termékek fejlesztése során erősségünk a szakmai, technológiai tudás, a rugalmasság, a gyorsaság és a megbízhatóság.

A feldolgozóipar számára ízadó komponenseket beszállító, versenyképes vállalat vagyunk, legyen szó kiszervezés keretében ügyfeleink részére végzett előkeverésről vagy olyan kifinomult kompozíciókról, mint a reakcióaromák.