Az Ön márkája – mi pedig segítünk megerősíteni

A Hüglinél piac- és termékismeretünket vevőink szolgálatába állítva, saját elképzeléseikhez és kívánságaikhoz igazodva fejlesztjük és állítjuk elő a végfogyasztóiknak szánt élelmiszer-termékeket. Ennek során az a célunk az, hogy rövid időn belül olyan egyéni megoldásokat nyújtsunk vevőinknek, amelyek az adott speciális követelményeket teljes mértékben figyelembe veszik.

Az élelmiszerkínálatunkkal három vevőkört célzunk:

  • Kiskereskedelmi szervezetek
  • Márkatulajdonosok
  • Élelmiszergyártók

Termékfejlesztés

INNOVÁCIÓ A RÉSZLETEKRE TÖRTÉNŐ ODAFIGYELÉSSEL

Értékesítési, marketinges és termékfejlesztési szakembereinknek sokéves tapasztalatuk és piaci ismereteik révén kifinomult érzékük van a trendekhez. A piackutatásra, a piaci és áruházi ellenőrzésekre, valamint az egymás közötti rendszeres információcserére támaszkodva mindig új, innovatív termékötletek születnek.

Az ügyfeleinkkel folytatott közös brainstorming keretében szívesen vállaljuk sajátmárkás termékek fejlesztését is az ő ötleteik alapján.

A jóváhagyott briefingtől kezdődően kóstolási termékmintákat készítünk. Csak akkor kezdjük el a csomagolás közös kidolgozását és a gyártás megtervezését, ha ügyfeleink teljes mértékben elégedettek.

Értékesítési támogatás

HELYSZÍNI TÁMOGATÁS

Magától értetődőnek tartjuk, hogy üzleti partnereinknek a lehető legjobb ügyfélszolgálatot nyújtsuk. Ezért nagy súlyt fektetünk vevőink személyes támogatására.

A szervezetünk nemzetközi irányultsága révén olyan helyzetben vagyunk, hogy vevőinknek a legjobb szoltáltatást tudjuk nyújtani.

Minőségbiztosítás és élelmiszerjog

TÖBBSZÖRÖSEN BIZTOSÍTVA

Az élelmiszeriparra különösen szigorú törvények és szabályozások vonatkoznak. Nálunk hozzáértő élelmiszerjogi szakértők gondoskodnak róla, hogy minden általunk gyártott termék megfeleljen ezeknek a követelményeknek. Ehhez hozzátartozik az egyértelmű és részletes gyártási termékspecifikáció elkészítése és a kész élelmiszertermék címkéjének ellenőrzése is.
Annak érdekében, hogy minden termelési folyamat megfeleljen a magas minőségi elvárásainknak, folyamatosan ellenőrzünk minden nyersanyagot, folyamatot és kész terméket. Rendszereink és folyamataink kimunkálása és javítása érdekében az elfogadott élelmiszeripari és minőségi szabványok szerinti tanúsítványokkal rendelkezünk.

Csomagolások

MINDIG MEGFELELŐEN CSOMAGOLVA

Szívesen szolgálunk részletes tanácsokkal, és segítünk megtalálni az optimális csomagolást élelmiszertermékei számára.
Átfogó csomagolásválasztékot kínálunk, amelyet folyamatosan bővítünk.

Az Ön kapcsolattartója

Kateřina Stuchlíková
Phone +420 321 759 643
E-Mail katerina.stuchlikova@huegli.cz

Hügli Food s.r.o.
Nádražní 426 / 281 44 Zásmuky
Czech Republic