Hagyományos

Az egyensúlyon múlik az egész. Ez nem csak a nyersanyagok egyensúlyára és a technológiára érvényes. Mi segítünk Önöknek a termék és a márka, a divat és a hagyomány, az ár és az érték egyensúlyának megtalálásában is, az Önök hagyományos termékéből tartós sikert kovácsolva.

Bio

A bioélelmiszerek piacának egyik úttörőjeként és éllovasaként sokéves fejlesztési szakértelemmel és kifejezett érzékkel rendelkezünk ahhoz, hogy a receptúrákat bio-ügyfeleink magas követelményeihez igazítsuk.
Bio-receptúráink legjobb nyersárukkal és kímélő feldolgozási eljárásokkal történő folyamatos optimalizálása receptúráinkat egyedülállóvá teszi.

Gluténmentes

A glutén témája egyre több ember számára válik fontossá. Fejlesztési részlegünk szakembereivel együttműködve olyan termékrecepteket dolgozunk ki, amelyek gluténmentes hozzávalókból épülnek fel. A legmodernebb vegyítési technikák használatával emellett minimálisra csökkentjük a keresztkontaminációs allergénszennyeződés kockázatát.

Vegetáriánus és vegán

Aki tudatosan mond le az állati eredetű élelmiszerekről, annak nem kell egyszersmind a jó ízekről is lemondania. Kínálatunkban vegetáriánus és vegán termékek széles választékát találja, köztük ízletes húspótlókat is.

Health & Nutrition

Egészséges ételek – az Önök speciális táplálkozási elvárásokkal rendelkező vevőinek szóló személyre szabott, szükségleteket kielégítő termékek. Célcsoportjának egészségét és jó közérzetét elősegítő termék – az egészségre vonatkozó, tartalmilag megfelelő, ésszerű/célszerű állítással kombinálva. A Health & Nutrition területen öt termékcsoportot különböztetünk meg.
•    Weight Management – súlykezelés
•    Functional Food
•    Időskori ételek
•    Táplálékkiegészítők
•    Sportételek