Food Industry – az Ön partnere az összetéveszthetetlen ízekért

Az egyéni igényekhez szabott élelmiszer-termékek fejlesztése során erősségünk a szakmai, technológiai tudás, a rugalmasság, a gyorsaság és a megbízhatóság. Az élelmiszerfeldolgozó-iparnak ízadó komponenseket beszállító,

versenyképes vállalat vagyunk, legyen szó kiszervezés keretében ügyfeleink részére végzett előkeverésről vagy olyan kifinomult kompozíciókról, mint a reakcióaromák.

Termékirányelvek

Megfelelő termék – megfelelően pozicionálva

Adjon termékeinek karaktert. Velünk biztos lehet benne, hogy végül nem csak az íz és a kiszolgálás lesz meggyőző, hanem minden jogszabályban megszabott termékirányelvnek is eleget tesz.

Mert gyakran az élelmiszerek bio vagy vegán megjelölése jelenti a vásárlás és a nem vásárlás közötti határvonalat.

Lehetséges termékirányelvek:

 • BIO
 • Halal-tanúsított
 • Vegán
 • Alacsony sótartalmú / csökkentett sótartalmú
 • Természetes aromák hozzáadásával
 • Ízfokozók nélkül
 • Allergéntartalmú összetevők nélkül
 • Hozzáadott aromák nélkül
 • Hidrolizált növényi fehérje hozzáadása nélkül
 • Élesztőkivonat nélkül
 • Keményített zsírok nélkül

Bérfeldolgozás / Outsourcing

A bérfeldolgozás bizalmi kérdés.

Miért bízik meg sok neves gyártó a Hügliben, ha a saját élelmiszertermékeik fejlesztésével és gyártásával kapcsolatos kiszervezésről van szó?

A kiszervezés gazdasági előnyökkel járhat, melynek során a saját kompetencia kerül a középpontba, az értéklánc költséghatékony módon rövidül, és erőforrások szabadulnak fel.

De a kiszervezés egyben a gyártó partnerbe és annak diszkréciójába vetett feltétlen bizalmat is jelent. Ez a bizalom a vevőinkkel fennálló személyes kapcsolatból ered.

Termékfejlesztés

Innováció, figyelemmel a részletekre

Értékesítési, marketing és termékfejlesztési szakértőink sokéves tapasztalatuknak és piacismeretüknek köszönhetően pontosan érzik a trendeket. Így a piackutatásra, piac- és üzletellenőrzésekre és a belső tudásközpontra (Knowledge-Center) alapozva mindig új, innovatív termékötletek születnek.

Az élelmiszertermékekkel kapcsolatos összes igényt és elvárást rögzítjük egy tervezetben. Ezután elkészítjük és megkóstoljuk az első mintákat. Amikor az élelmiszertermék már 100 százalékosan megfelel minden igénynek, elkészítjük a végleges receptúrát, és a termék gyártható.

Minőségbiztosítás és élelmiszerjog

Élelmiszerjog és minőségbiztosítás

Az élelmiszeriparra különösen szigorú törvények és szabályozások vonatkoznak. Nálunk hozzáértő élelmiszerjogi szakértők gondoskodnak arról, hogy minden általunk gyártott termék megfeleljen ezeknek a követelményeknek. Ehhez hozzátartozik az egyértelmű és részletes termékspecifikáció elkészítése és a kész, csomagolt élelmiszertermék címkéjének ellenőrzése is.

Annak érdekében, hogy minden termelési folyamat megfeleljen a magas minőségi elvárásainknak, folyamatosan ellenőrzünk minden nyersanyagot, folyamatot és kész terméket. Rendszereink és folyamataink kimunkálása és javítása érdekében az elfogadott élelmiszeripari és minőségi szabványok szerinti tanúsítványokkal rendelkezünk.

Az Ön kapcsolattartója

Stefan Cautillo
Phone +41 71 447 22 33
E-Mail stefan.cautillo@huegli.com

Hügli Nährmittel AG
Bleichestrasse 31
9323 Steinach
Svájc