Saját márkáink – bio minőség a végfogyasztók számára

A Hügli márkatermék-üzletága jelentős: számos élelmiszermárkát és élelmiszer-választékot kínál különböző értékesítési csatornák számára.

A márkaportfólió legnagyobb része bio minőségű, és leginkább saját gyártású árucikkeket foglal magában a Hügli alapkínálatából – például leveseket, szószokat, erőleveseket, fűszereket, önteteket és készételeket, valamint paradicsomszószokat, szendvicskrémeket és húspótlókat.  A márkaválaszték különleges kereskedelmi cikkekel egészül ki, mindenekelőtt levekkel, gabonakészítményekkel, olajokkal, csemegeáruval, tejtermékekkel.

Az Eden, granoVita, Heirler, Cenovis, Neuco, Erntesegen és Natur Compagnie márkák termékeit Németországban a reform- és bioélelmiszer-szaküzletekben forgalmazzák, és exportra is kerülnek.

A tellofix és OSCHO márkák főként közvetlen értékesítési struktúrában (heti piacok, mobil kereskedelem, csomagküldés és webáruház) jutnak el a végfogyasztókhoz.

Az élelmiszer-kiskereskedelemben, különösen a Rewe és EDEKA üzletekben a Eden, Heirler, Cenovis és tellofix márkák termékei vannak jelen.

2015 óta ezenkívül a granoVita leányvállalatokkal Nagy-Britanniában és Spanyolországban két önálló értékesítési szervezetet működtetünk külföldön, amelyek saját márkatermékeinket forgalmazzák.

[Translate to hu-HU:] Heirler
[Translate to hu-HU:] Neuco
[Translate to hu-HU:] Cenovis
[Translate to hu-HU:] Natur Compagnie
[Translate to hu-HU:] Erntesegen
[Translate to hu-HU:] tellofix
[Translate to hu-HU:] EDEN
[Translate to hu-HU:] Oscho