Nem egyvalamit mindenkinek, hanem mindenkinek a megfelelőt

Vevőink elvárásai eltérőek. Ezért sokrétű megoldási javaslatokat kínálunk receptúra-tulajdonságok, csomagolás és kínálati forma terén egyaránt: a por alakú száraz terméktől, pasztától, granulátumtól, kockától egészen a folyékony, nagy komfortot nyújtó (high convenience) termékekig, mint a levesek vagy a szendvicskrémek.

Rendelkezünk a megfelelő szaktudással, tanúsítványokkal, gyártó és csomagoló berendezésekkel – és képesek vagyunk odafigyelni az igényekre. Mert a legfontosabb az, hogy a kész termék pontosan az Önök elvárásainak megfelelő legyen.

Levesek

Levesek

A Hügli sokféle levest kínál Önnek: az áttetsző levesektől a krémlevesekig – tetszőlegesenlevesbetéttel – széles a választék.

tovább
Szószok

Szószok

A Hügli a különféle ételekhez folyékony vagy por alapú, száraz szószok széles választékátkínálja Önnek.

tovább
Erőlevesek

Erőlevesek

A Hügli története az erőlevesekkel kezdődött – és ez a termékcsaládunk a mai napig összetéveszthetetlen ízvilággal rendelkezik.

tovább
Desszertek és édességek

Desszertek és édességek

A Hügli a mousse-októl a pudingokig több mint 200 desszertvariációt kínál Önnek, melyeket egyszerűen és gyorsan elkészíthet.

tovább
Fix ételalapok és fűszerek

Fix ételalapok és fűszerek

A Hügli a fűszerek és fix ételalapok széles választékát kínálja, melyekkel egyszerűen és gyorsan készítheti el és teheti még ízletesebbé az ételeket

tovább
Készételek

Készételek

A Hügli készételek nagy választékát kínálja, melyek egyszerűen és gyorsan elkészíthetők otthon, de akár útközben is.

tovább
Öntetek

Öntetek

A Hügli a folyékony vagy por alapú öntetek széles választékát kínálja: csak össze kell keverni, és máris kész – így lesz minden saláta különleges!

tovább
Szendvicskrémek

Szendvicskrémek

Vegetáriánus szendvicskrémjeink nagy választéka minden ízlésnek megfelel. Nem csak kenyérre kenve finomak – pikáns és fűszeres ételeket is még ízletesebbé varázsolhat szendvicskrémjeinkkel.

tovább
Étrend-kiegészítők

Étrend-kiegészítők

A Hügli az étrend-kiegészítők széles választékát kínálja a magas kalóriatartalmú levestől a vitaminokat is tartalmazó fehérjeturmixig.

tovább
Élelmiszerek sportos és aktív életmódhoz

Élelmiszerek sportos és aktív életmódhoz

A Hügli sokféle fehérjékben gazdag terméket kínál, funkcionalitás és tápérték tekintetében előnyös tulajdonságokkal.

tovább
testsúlykezelés

testsúlykezelés

A Hügli számos ízletes étkezést helyettesítő, akár teljes napi adagot tartalmazó terméket kínál az egészséges testsúlycsökkentéshez.

tovább
Snackfűszerek

Snackfűszerek

A Hügli az Ön partnere snackfűszerek területén, és az Ön márkaspecifikus fűszereinek kifejlesztésében.

tovább
Aroma és ízestés

Aroma és ízestés

A Hügli aromák terén úgynevezett Base Notes – Profile Flavours és Top Notes szintekből álló, innovatív koncepciót kínál vásárlóinak.

tovább

Kiemelkedő termékeink

Parfé – tökéletes desszert a kreatív konyhában

Mit kell „tudnia” manapság egy desszertnek? Legyen különlegesen ízletes, megfizethető, és illeszkedjen egy modern, profi konyha elvárásaihoz. Gyorsan elkészíthetőnek kell lennie, és természetesen megbízhatóan kiváló minőségűnek. Sokat gondolkoztunk rajta, milyen is legyen az a desszert, amely ezen elvárások mindegyikének eleget tesz. A tökéletes megoldás: a parfé!

Stein's BEST Sortiment

Talán egyetlen gasztronómiai elképzelés sem aratott akkora sikert az elmúlt időszakban, mint mindaz, aminek a BBQ-hoz van köze. A trend a vagány, ízletes irányba mutat – ami nem csupán „kemény fickóknak” való. A receptek olyan sokfélék, mint szószaink és fűszerkeverékeink. A felhasználási lehetőségeknek csak a kreatív fantázia szab határt – ilyennek kell lennie a BBQ-nak. Az új Stein's BEST termékekkel Ön is beviheti üzemébe a BBQ ízletes világát.