Az Ön ételei megérdemlik a különleges figyelmet

Ismerjék meg innovatív aromakoncepciónkat (Flavour System)! Piramishoz hasonló felépítésű, és három részből: a Base Notes, Profile Flavours és Top Notes szintekből áll.

Egy piramis, három elem – egyedülálló ízvilág

Vevőink igényeinek megfelelően ízfokozók nélküli aromákra is kínálunk megoldásokat, amelyek a termék ízét nem befolyásolják.

Technológiák és szolgáltatások

Miért bízik meg bennünk ilyen sok vevő? Mert komolyan vesszük a feladatunkat, és tudjuk, mit csinálunk. A kreatív termékötlettől a megbízható minőségbiztosításon át egészen a sikeres piaci elhelyezésig.

Válassza ki az ügyfélcsoportot, amelybe tartozik, és ismerkedjen meg az Önnek összeállított kínálatunkkal!

Minőség 1935 óta

Az első Hügli által iparilag előállított „Brodox” erőleveskocka elkészülte óta kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. A hagyomány és a tapasztalat együttesen garantálja termékeink összetéveszthetetlen ízét, amivel évek óta meg tudjuk győzni vevőinket.

Szakértelem a kulináriában

Felhasználási tanácsadóink és fejlesztőink hosszú évekre visszatekintő tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripari szegmensben. Napi szinten kapcsolatban vannak vevőinkkel és a kollégákkal, így a kulinária terén szerzett szakértelmük folyamatosan növekszik. Piackutatással, piac- és üzletlátogatásokkal támogatjuk ezt a folyamatot, így szakértőink kifinomult érzéke a legújabb trendekkel kapcsolatosan szintén állandóan fejlődik.

State-of-the-art technologies

Flavour System is the innovative flavour concept developed by Hügli Food Industry. It comprises a modular system of base notes and profile flavours that can be combined practically without limitation to provide you with enormous flexibility in terms of use. The addition of top notes enables the creation of complete flavour blends such as seasonings and bouillons. Low preparation quantities also means lower costs. Our HVP and MSG substitutes are available in liquid, powder and powder concentrate (low sodium) form.

Our products meet all your requirements

Our products meet all your requirements
According to your needs, our products can meet a variety of requirements:

  • Without MSG, natural aromas
  • Without HVP
  • Free of allergens

Előnyök az Ön számára

Szeretne vevőinek egy lekerekített, kiegyensúlyozott umami ízhatást nyújtani?  Szívesen leszünk a partnere a Flavour System kifejlesztésében, és abban is segítünk, hogy visszaadjuk termékeinek azt az ízt, amelyet a gyártási folyamatok során elveszített.

Ihr Ansprechpartner

Stefan Cautillo
Phone +41 71 447 22 33
E-Mail stefan.cautillo@huegli.com

Hügli Nährmittel AG
Bleichestrasse 31
9323 Steinach
Svájc