A desszertnek mindig marad hely

Krém, mousse vagy puding, desszertként vagy édes főfogásként – a desszert bármikor jól esik.

Lepje meg vendégeit

A Hügli közel 200 termékével olyan klasszikus „édes” megoldásokat kínál, mint a mousse-ok, krémek, pudingok és gyümölcszselék, valamint innovatív desszertkreációk. Engedje szabadjára a fantáziáját, és varázsoljon vendégei számára gyorsan és egyszerűen valami finomságot utolsó fogásként.

Technológiák és szolgáltatások

Miért bízik meg bennünk ilyen sok vevő? Mert komolyan vesszük a feladatunkat, és tudjuk, mit csinálunk. A kreatív termékötlettől a megbízható minőségbiztosításon át egészen a sikeres piaci elhelyezésig.

Válassza ki az ügyfélcsoportot, amelybe tartozik, és ismerkedjen meg az Önnek összeállított kínálatunkkal!Desszertek és édességek

A meggyőzés közvetlen eszközei – minőség és tapasztalat

Ebben otthon vagyunk, mivel az alapkínálatunkat már több mint 80 éve alkottuk meg.

A Hügli termékválasztéka a kényelmet elegendő mozgástérrel ötvözve nyit teret a saját kreativitásának a konyhában.

Célunk, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk Önnek a hétköznapokban, és nem csak az Ön, de vendégei csodálatát is kivívjuk. Mindig azzal a szándékkal, hogy egy lépéssel mások előtt járjunk.

Közvetlen párbeszéd – embertől emberig

A személyes tanácsadás rendkívül fontos számunkra.

A professzionális konyha különleges igényeket támaszt. Mi ismerjük ezeket. Miért? Mert sokan közülünk maguk is profi szakácsok. Tudjuk, min múlik, és abszolút szenvedélyünk a vevőinkkel való közvetlen kapcsolattartás. Emiatt hiába is keresné a Hügli márkát a kereskedelemben.

Csapatunk gondoskodik arról, hogy Ön profi konyhájában a napi ügyekkel foglalkozhasson. A többit nyugodtan ránk bízhatja, az ötlettől a szállításig.

Megbízhatóan, személyesen és közvetlenül.

Mindenre gondoltunk

Vevőink a professzionális konyhákban minden egyes nap más és más kihívásokkal szembesülnek. Legyen szó gyermekétkeztetésről, csúcsétteremről, vagy idősek otthonáról. Ezeken a területeken teljesen mások az elvárások – pontosan ennyire különbözőek a speciálisan a célcsoportok igényeihez szabott elképzelések, melyeket Önnek kínálunk. Termékek, tanácsadás és konkrét támogatás – gyakorlati szakemberektől gyakorlati szakembereknek.

Okos csomagolás – fenntartható és gazdaságos

Termékeinket a fenntarthatóság követelményeihez igazodó anyagokba csomagoljuk, melyeket könnyű újrahasznosítani vagy egyszerűen tovább használhatóak, mint pl. a szabványos étkezési tálca, amelyet újra meg újra használhat.

BIO termékek – nálunk is megtalálhatók

Szívesen szolgálna fel vendégeinek bio összetevőkből készített ételeket? A BIO-választékunk a legjobb bio minőségű termékek széles tárházát kínálja Önnek. A mezőgazdasági eredetű összetevők legalább 95%-a ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Az előállítás és feldolgozás megfelel az EK ökológiai termelésről és az ökológiai termékek címkézéséről szóló rendeletének.

Mesteri desszertek és édes, étkezést helyettesítő fogások

Ebben a kategóriában a Maître Dessert márka már évek óta bizonyít. Itt is ugyanaz a törekvés vezet bennünket, mint a Hügli termékkínálata esetében: tökéletes termékeket szeretnénk alkotni. Itt kap szerepet az új logó, amely a Hügli márkához való kapcsolatot jeleníti meg, és a desszertvonalunkat még jobban fogja képviselni a jövőben. A Maître Dessert folyamatosan növekvő népszerűsége vevőink körében megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk.
 

CuraPlus

Manapság, amikor egyre nagyobb az idősebb korúak aránya a népességben, a számukra kifejlesztett táplálkozási koncepciók is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. CuraPlus elnevezésű koncepciónkkal személyre szabott megoldást nyújtunk Önnek az ezen célcsoportban gyakran előforduló alultápláltság problémájára is.

 

 

Food Service

A Hügli több mint 80 éve az innovatív termékmegoldások elkötelezettje, legyen szó levesekről, szószokról, erőlevesekről, fűszerekről, előételekről, öntetekről, friss termékekről vagy desszertekről. Célunk, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk Önnek a hétköznapokban, és nem csak az Ön, de vendégei csodálatát is kivívjuk.

 

 

Az Ön kapcsolattartója

Hügli Food Service
Phone +36 1 450 00 13
E-Mail info@huegli.hu

Hügli Food Élelmiszeripari Kft.
H-1138 Budapest / Váci út 152-156
Hungary

 

 

Termékkatalógus

Aki keres, az talál...
...egyszerű és áttekinthető módon

Ízletes termékek minden felhasználásra és minden vendéglátóipari és étkeztetési területre.

tovább az összes termékhez

Minőség 1935 óta

Az első Hügli által iparilag előállított „Brodox” erőleveskocka elkészülte óta kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. A hagyomány és a tapasztalat együttesen garantálja termékeink összetéveszthetetlen ízét, amivel évek óta meg tudjuk győzni vevőinket.

Szakértelem a kulináriában

Felhasználási tanácsadóink és fejlesztőink hosszú évekre visszatekintő tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripari szegmensben. Napi szinten kapcsolatban vannak vevőinkkel és a kollégákkal, így a kulinária terén szerzett szakértelmük folyamatosan növekszik. Piackutatással, piac- és üzletlátogatásokkal támogatjuk ezt a folyamatot, így szakértőink kifinomult érzéke a legújabb trendekkel kapcsolatosan szintén állandóan fejlődik.

Termékfejlesztés, figyelemmel a részletekre

Piac- és termékismeretünket vevőink szolgálatába állítva, az ő elképzeléseikhez és kívánságaikhoz igazodva fejlesztjük és állítjuk elő a fogyasztóiknak szánt termékeket. Ennek során az a célunk, hogy a mindenkori speciális követelményeket teljes mértékben kielégítő, egyéni megoldásokat bocsássunk vevőink rendelkezésére.

A legújabb technológiák

A Hügli a száraz és folyékony termékek széles választékát kínálja Önnek. Hat európai országban működő gyártóüzemeinkben a legmodernebb gyártási technológiákat alkalmazzuk. Mivel a kulinária terén szerzett szakértelmünket különböző gyártási területeken szeretnénk kihasználni, mindig azon fáradozunk, hogy folyamatosan bővítsük és egyre jobban kiépítsük a termelési lehetőségeinket.

Az Ön által megfogalmazott igények ösztönöznek bennünket

A piaci trendeket szem előtt tartva azonnal reagálunk a keresletben tapasztalható változásokra. Ezért a kínálatunk természetesen az alábbi területeket is felöleli:

  • Bio
  • Gluténmentes
  • Pálmazsírmentes
  • Vegetáriánus és vegán

Az Ön kapcsolattartója

Kateřina Stuchlíková
Phone +420 321 759 643
E-Mail katerina.stuchlikova@huegli.cz

Hügli Food s.r.o.
Nádražní 426 / 281 44 Zásmuky
Czech Republic

Egyszerűen élvezhető

Célunk, hogy változatos és jó minőségű bio termékeket állítsunk elő, melyek megkönnyítik a konyhában töltött mindennapokat: a Natur Compagnie termékeivel: főzéshez való alaptermékek, mint a zöldség- vagy hús-erőlevesek és szószok, a főzéssel vagy instant módon elkészíthető levesek széles választéka, és a kényelmi termékek (Convenience) is, mint a poharas levelesek, a készételek és a fix ételalapok. Jó minőségű bio összetevőkből, tiszta lelkiismerettel, ízletes receptúrák szerint elkészítve.

Levesek, szószok és saláták – a tellofix gondoskodik a különleges ízvilágról!

„Minőségi és egészséges táplálék”: a tellofix mindig is ezt a célkitűzést tartotta szem előtt. Ezért tudjuk garantálni több mint 50 éves tapasztalattal a hátunk mögött a cégünk által kínált erőlevesek, szószok és fűszerek kiváló minőségét. A hagyományos, ízletesen fűszerezett szárazkeverékes termékeink előállítása során – mint nagyanyáink idejében – minőségi összetevőket dolgozunk fel kíméletes módokon, a legmodernebb gyártóberendezések segítségével.

Egészséges élvezetek egyszerűen és természetesen

A granoVita egészséges és ízletes élelmiszereket kínál egész napra. A granoVita a kiváló minőségű vegetáriánus vagy vegán termékek szinonimája. A választékban fűszeres szendvicskrémek, például pástétomok, bio kenhető krémek és vegetáriánus zsírok, valamint húspótlók, dió- és mandulapürék, müzlik és alternatív édesítőszerek is megtalálhatóak.

Az Ön kapcsolattartója

Consumer Brands
Phone +49 7732 807-1
E-Mail info@consumer-brands.de

Heirler Cenovis GmbH
Schützenstrasse 24
78315 Radolfzell
Németország