Az ideális támogatás a kellemes közérzetért

Innovatív táplálékkiegészítőink segíthetnek megnövekedett tápanyagszükséglet esetén, bizonyos tápanyaghiányos állapotok kiegyensúlyozásában, vagy akár a tudatos egészségmegőrzésben és a kellemes közérzet biztosításában.

Innovatív, hatékony és finom

Termékeink nem csupán hatékonyságuk, de ízük tekintetében is kiemelkedőek: legyen szó magas kalóriatartalmú levesekről, készételekről, müzlikről vagy kásákról az időskori tápanyaghiányos állapotok megszüntetésére; vagy vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított fehérjeturmixokról a csontok és ízületek egészségéért és az izomtömeg megtartásáért; de akár a szív- vagy bélrendszer megfelelő működését támogató termékekről.

Technológiák és szolgáltatások

Miért bízik meg bennünk ilyen sok vevő? Mert komolyan vesszük a feladatunkat, és tudjuk, mit csinálunk. A kreatív termékötlettől a megbízható minőségbiztosításon át egészen a sikeres piaci elhelyezésig.

Válassza ki az ügyfélcsoportot, amelybe tartozik, és ismerkedjen meg az Önnek összeállított kínálatunkkal!

A meggyőzés közvetlen eszközei – minőség és tapasztalat

Ebben otthon vagyunk, mivel az alapkínálatunkat már több mint 80 éve alkottuk meg.

A Hügli termékválasztéka a kényelmet elegendő mozgástérrel ötvözve nyit teret a saját kreativitásának a konyhában.

Célunk, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk Önnek a hétköznapokban, és nem csak az Ön, de vendégei csodálatát is kivívjuk. Mindig azzal a szándékkal, hogy egy lépéssel mások előtt járjunk.

Közvetlen párbeszéd – embertől emberig

A személyes tanácsadás rendkívül fontos számunkra.

A professzionális konyha különleges igényeket támaszt. Mi ismerjük ezeket. Miért? Mert sokan közülünk maguk is profi szakácsok. Tudjuk, min múlik, és abszolút szenvedélyünk a vevőinkkel való közvetlen kapcsolattartás. Emiatt hiába is keresné a Hügli márkát a kereskedelemben.

Csapatunk gondoskodik arról, hogy Ön profi konyhájában a napi ügyekkel foglalkozhasson. A többit nyugodtan ránk bízhatja, az ötlettől a szállításig.

Megbízhatóan, személyesen és közvetlenül.

Mindenre gondoltunk

Vevőink a professzionális konyhákban minden egyes nap más és más kihívásokkal szembesülnek. Legyen szó gyermekétkeztetésről, csúcsétteremről, vagy idősek otthonáról. Ezeken a területeken teljesen mások az elvárások – pontosan ennyire különbözőek a speciálisan a célcsoportok igényeihez szabott elképzelések, melyeket Önnek kínálunk. Termékek, tanácsadás és konkrét támogatás – gyakorlati szakemberektől gyakorlati szakembereknek.

Okos csomagolás – fenntartható és gazdaságos

Termékeinket a fenntarthatóság követelményeihez igazodó anyagokba csomagoljuk, melyeket könnyű újrahasznosítani vagy egyszerűen tovább használhatóak, mint pl. a szabványos étkezési tálca, amelyet újra meg újra használhat.

BIO termékek – nálunk is megtalálhatók

Szívesen szolgálna fel vendégeinek bio összetevőkből készített ételeket? A BIO-választékunk a legjobb bio minőségű termékek széles tárházát kínálja Önnek. A mezőgazdasági eredetű összetevők legalább 95%-a ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Az előállítás és feldolgozás megfelel az EK ökológiai termelésről és az ökológiai termékek címkézéséről szóló rendeletének.

CuraPlus

Manapság, amikor egyre nagyobb az idősebb korúak aránya a népességben, a számukra kifejlesztett táplálkozási koncepciók is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. CuraPlus elnevezésű koncepciónkkal személyre szabott megoldást nyújtunk Önnek az ezen célcsoportban gyakran előforduló alultápláltság problémájára is.

 

 

Food Service

A Hugli TÖBB menta 80 éve AZ innovatív termékmegoldások elkötelezettje, Legyen szó levesekről, szószokról, erőlevesekről, fűszerekről, előételekről, öntetekről, Friss termékekről Vagy desszertekről. Célunk, Hogy a legjobb lehető támogatást nyújtsuk Önnek a hétköznapokban, és Élelmiszer-termékeinkkel legények vendégei csodálatát jelentése kivívjuk.

 

 

Ihr Ansprechpartner

Hügli Food Service
Phone +36 1 450 00 13
E-Mail info@huegli.hu

Hügli Food Élelmiszeripari Kft.
H-1138 Budapest / Váci út 152-156
Hungary

 

 

Termékkatalógus

Aki keres, az talál...
...egyszerű és áttekinthető módon

Ízletes termékek minden felhasználásra és minden vendéglátóipari és étkeztetési területre.

tovább az összes termékhez

Minőség 1935 óta

Az első Hügli által iparilag előállított „Brodox” erőleveskocka elkészülte óta kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. A hagyomány és a tapasztalat együttesen garantálja termékeink összetéveszthetetlen ízét, amivel évek óta meg tudjuk győzni vevőinket.

Szakértelem a kulináriában

Felhasználási tanácsadóink és fejlesztőink hosszú évekre visszatekintő tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripari szegmensben. Napi szinten kapcsolatban vannak vevőinkkel és a kollégákkal, így a kulinária terén szerzett szakértelmük folyamatosan növekszik. Piackutatással, piac- és üzletlátogatásokkal támogatjuk ezt a folyamatot, így szakértőink kifinomult érzéke a legújabb trendekkel kapcsolatosan szintén állandóan fejlődik.

Termékfejlesztés, figyelemmel a részletekre

Piac- és termékismeretünket vevőink szolgálatába állítva, az ő elképzeléseikhez és kívánságaikhoz igazodva fejlesztjük és állítjuk elő a fogyasztóiknak szánt termékeket. Ennek során az a célunk, hogy a mindenkori speciális követelményeket teljes mértékben kielégítő, egyéni megoldásokat bocsássunk vevőink rendelkezésére.

A legújabb technológiák

A Hügli a száraz és folyékony termékek széles választékát kínálja Önnek. Hat európai országban működő gyártóüzemeinkben a legmodernebb gyártási technológiákat alkalmazzuk. Mivel a kulinária terén szerzett szakértelmünket különböző gyártási területeken szeretnénk kihasználni, mindig azon fáradozunk, hogy folyamatosan bővítsük és egyre jobban kiépítsük a termelési lehetőségeinket.

Az Ön által megfogalmazott igények ösztönöznek bennünket

A piaci trendeket szem előtt tartva azonnal reagálunk a keresletben tapasztalható változásokra. Ezért a kínálatunk természetesen az alábbi területeket is felöleli:

  • Bio
  • Gluténmentes
  • Pálmazsírmentes
  • Vegetáriánus és vegán

Ihre Ansprechpartnerin

Kateřina Stuchlíková
Phone +420 321 759 643
E-Mail katerina.stuchlikova@huegli.cz

Hügli Food s.r.o.
Nádražní 426 / 281 44 Zásmuky
Czech Republic