A megfelelő fűszerrel az összetéveszthetetlen ízért

Fix ételalapjaink és fűszerkeverékeink sokféle ételnek adnak karakteres ízt, vagy a végső, jellegzetes ízhatást gyorsan és egyszerűen. Így a Hüglivel minden étel jól sikerül!

Elkészítés por alapból, ízesítés

Tegye egyszerűbbé fix ételalapjainkkal a csőben sült (gratin) vagy serpenyős ételeinek elkészítését! Fűszerkeverékeink felhasználásával pedig tegye igazán különlegessé ételeit! A Hügli a klasszikus fűszerek és a nemzetközi ízek világában is a termékmegoldások széles skáláját kínálja.

Technológiák és szolgáltatások

Miért bízik meg bennünk ilyen sok vevő? Mert komolyan vesszük a feladatunkat, és tudjuk, mit csinálunk. A kreatív termékötlettől a megbízható minőségbiztosításon át egészen a sikeres piaci elhelyezésig.

Válassza ki az ügyfélcsoportot, amelybe tartozik, és ismerkedjen meg az Önnek összeállított kínálatunkkal!Fix ételalapok és fűszerek

A meggyőzés közvetlen eszközei – minőség és tapasztalat

Ebben otthon vagyunk, mivel az alapkínálatunkat már több mint 80 éve alkottuk meg.

A Hügli termékválasztéka a kényelmet elegendő mozgástérrel ötvözve nyit teret a saját kreativitásának a konyhában.

Célunk, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk Önnek a hétköznapokban, és nem csak az Ön, de vendégei csodálatát is kivívjuk. Mindig azzal a szándékkal, hogy egy lépéssel mások előtt járjunk.

Közvetlen párbeszéd – embertől emberig

A személyes tanácsadás rendkívül fontos számunkra.

A professzionális konyha különleges igényeket támaszt. Mi ismerjük ezeket. Miért? Mert sokan közülünk maguk is profi szakácsok. Tudjuk, min múlik, és abszolút szenvedélyünk a vevőinkkel való közvetlen kapcsolattartás. Emiatt hiába is keresné a Hügli márkát a kereskedelemben.

Csapatunk gondoskodik arról, hogy Ön profi konyhájában a napi ügyekkel foglalkozhasson. A többit nyugodtan ránk bízhatja, az ötlettől a szállításig.

Megbízhatóan, személyesen és közvetlenül.

Mindenre gondoltunk

Vevőink a professzionális konyhákban minden egyes nap más és más kihívásokkal szembesülnek. Legyen szó gyermekétkeztetésről, csúcsétteremről, vagy idősek otthonáról. Ezeken a területeken teljesen mások az elvárások – pontosan ennyire különbözőek a speciálisan a célcsoportok igényeihez szabott elképzelések, melyeket Önnek kínálunk. Termékek, tanácsadás és konkrét támogatás – gyakorlati szakemberektől gyakorlati szakembereknek.

Okos csomagolás – fenntartható és gazdaságos

Termékeinket a fenntarthatóság követelményeihez igazodó anyagokba csomagoljuk, melyeket könnyű újrahasznosítani vagy egyszerűen tovább használhatóak, mint pl. a szabványos étkezési tálca, amelyet újra meg újra használhat.

 

 

Food Service

A Hügli több mint 80 éve az innovatív termékmegoldások elkötelezettje, legyen szó levesekről, szószokról, erőlevesekről, fűszerekről, előételekről, öntetekről, friss termékekről vagy desszertekről. Célunk, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk Önnek a hétköznapokban, és nem csak az Ön, de vendégei csodálatát is kivívjuk.

 

 

Az Ön kapcsolattartója

Hügli Food Service
Phone +36 1 450 00 13
E-Mail info@huegli.hu

Hügli Food Élelmiszeripari Kft.
H-1138 Budapest / Váci út 152-156
Hungary

 

 

Termékkatalógus

Aki keres, az talál...
...egyszerű és áttekinthető módon

Ízletes termékek minden felhasználásra és minden vendéglátóipari és étkeztetési területre.

tovább az összes termékhez

Minőség 1935 óta

Az első Hügli által iparilag előállított „Brodox” erőleveskocka elkészülte óta kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. A hagyomány és a tapasztalat együttesen garantálja termékeink összetéveszthetetlen ízét, amivel évek óta meg tudjuk győzni vevőinket.

Szakértelem a kulináriában

Felhasználási tanácsadóink és fejlesztőink hosszú évekre visszatekintő tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripari szegmensben. Napi szinten kapcsolatban vannak vevőinkkel és a kollégákkal, így a kulinária terén szerzett szakértelmük folyamatosan növekszik. Piackutatással, piac- és üzletlátogatásokkal támogatjuk ezt a folyamatot, így szakértőink kifinomult érzéke a legújabb trendekkel kapcsolatosan szintén állandóan fejlődik.

Termékfejlesztés, figyelemmel a részletekre

Piac- és termékismeretünket vevőink szolgálatába állítva, az ő elképzeléseikhez és kívánságaikhoz igazodva fejlesztjük és állítjuk elő a fogyasztóiknak szánt termékeket. Ennek során az a célunk, hogy a mindenkori speciális követelményeket teljes mértékben kielégítő, egyéni megoldásokat bocsássunk vevőink rendelkezésére.

A legújabb technológiák

A Hügli a száraz és folyékony termékek széles választékát kínálja Önnek. Hat európai országban működő gyártóüzemeinkben a legmodernebb gyártási technológiákat alkalmazzuk. Mivel a kulinária terén szerzett szakértelmünket különböző gyártási területeken szeretnénk kihasználni, mindig azon fáradozunk, hogy folyamatosan bővítsük és egyre jobban kiépítsük a termelési lehetőségeinket.

Az Ön által megfogalmazott igények ösztönöznek bennünket

A piaci trendeket szem előtt tartva azonnal reagálunk a keresletben tapasztalható változásokra. Ezért a kínálatunk természetesen az alábbi területeket is felöleli:

  • Bio
  • Gluténmentes
  • Pálmazsírmentes
  • Vegetáriánus és vegán

Az Ön kapcsolattartója

Kateřina Stuchlíková
Phone +420 321 759 643
E-Mail katerina.stuchlikova@huegli.cz

Hügli Food s.r.o.
Nádražní 426 / 281 44 Zásmuky
Czech Republic

Minőség 1935 óta

Az első Hügli által iparilag előállított „Brodox” erőleveskocka elkészülte óta kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. A hagyomány és a tapasztalat együttesen garantálja termékeink összetéveszthetetlen ízét, amivel évek óta meg tudjuk győzni vevőinket.

Szakértelem a kulináriában

Felhasználási tanácsadóink és fejlesztőink hosszú évekre visszatekintő tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripari szegmensben. Napi szinten kapcsolatban vannak vevőinkkel és a kollégákkal, így a kulinária terén szerzett szakértelmük folyamatosan növekszik. Piackutatással, piac- és üzletlátogatásokkal támogatjuk ezt a folyamatot, így szakértőink kifinomult érzéke a legújabb trendekkel kapcsolatosan szintén állandóan fejlődik.

A legújabb technológiák

Legyen szó levesekről, szószokról vagy készételekről: mi bármelyikhez a leginkább passzoló fűszerezést kínáljuk. A sós, aromatizált komponensekről szerzett, hosszú évek alatt összegyűlt szakértelemnek köszönhetően ki tudjuk elégíteni a piac igényeit. Legyen szó porról, pasztáról vagy folyadékról – a Hügli a klasszikus porfűszertől a nemzetközi ízvilágokig termékmegoldások széles választékát kínálja. Fűszerkeverékeink sok ételnek kölcsönözhetik az Önök karakteres ízét vagy adhatják meg az utolsó simítást.

Termékeink megfelelnek az Ön igényeinek

Egyedileg az Ön kívánságaihoz igazodva, termékeink a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelnek:

  • Bio vagy hagyományos
  • Természetes aromák
  • Ízfokozók nélkül
  • Glutén- és allergénmentes
  • Csökkentett só- és cukortartalommal
  • Halal-tanúsított

Az Ön kapcsolattartója

Stefan Cautillo
Phone +41 71 447 22 33
E-Mail stefan.cautillo@huegli.com

Hügli Nährmittel AG
Bleichestrasse 31
9323 Steinach
Svájc

Mentes és bio

A Cenovis a mentes élelmiszerek szakértője, melyek értékes, bio minőségű nyersanyagokból készülnek. Az igazán vonzó, minden igényt kielégítő választék erőleveseket, leveseket, szószokat, fűszereket és készételeket tartalmaz. Ideális azok számára, akik ökológiailag fenntartható módon táplálkoznak, és tudatosan szeretnének lemondani bizonyos összetevőkről, mint például a glutén vagy a laktóz.

Egyszerűen élvezhető

Célunk, hogy változatos és jó minőségű bio termékeket állítsunk elő, melyek megkönnyítik a konyhában töltött mindennapokat: a Natur Compagnie termékeivel: főzéshez való alaptermékek, mint a zöldség- vagy hús-erőlevesek és szószok, a főzéssel vagy instant módon elkészíthető levesek széles választéka, és a kényelmi termékek (Convenience) is, mint a poharas levelesek, a készételek és a fix ételalapok. Jó minőségű bio összetevőkből, tiszta lelkiismerettel, ízletes receptúrák szerint elkészítve.

A hagyományos biomárka a bioboltokból

Hagyományosan jó minőség – az ERNTESEGEN a natúrtermék-mozgalom úttörőjeként, már az 1970-es évek óta állít elő minőségi természetes termékeket, gondosan válogatott és kímélő módon feldolgozott alapanyagokból. Minden receptúrában a jól ismert ERNTESEGEN őstengeri kősót használják. Az ős-só mellett a választékban megtalálhatók a minőségi zöldség- vagy hús-erőlevesek, szószok, levesek és fűszerek.

Levesek, szószok és saláták – a tellofix gondoskodik a különleges ízvilágról!

„Minőségi és egészséges táplálék”: a tellofix mindig is ezt a célkitűzést tartotta szem előtt. Ezért tudjuk garantálni több mint 50 éves tapasztalattal a hátunk mögött a cégünk által kínált erőlevesek, szószok és fűszerek kiváló minőségét. A hagyományos, ízletesen fűszerezett szárazkeverékes termékeink előállítása során – mint nagyanyáink idejében – minőségi összetevőket dolgozunk fel kíméletes módokon, a legmodernebb gyártóberendezések segítségével.

1893 óta vegetáriánus

125 éves évfordulója alkalmából új arcát mutatja az Eden, a világ legrégebbi vegetáriánus márkája! A következő Eden generáció modern arculattal indít, és inspiráló, a trendeket követő vegetáriánus áruválasztékkal gazdagítja az élelmiszerpiacot. Ide tartoznak az ínycsiklandó vega szalámik, négy színpompás „Soup Quickie” zöldségbomba-leves, az izgalmas „Löffel Zeit” soul-food egytálételek, valamint az egzotikus „Happy Bowl” tálkás ízvariációk. Valamennyi termék bio és 100%-ban vegetáriánus. Fedezd fel az Eden vega édenkertjét és meríts ihletet!

Az Ön kapcsolattartója

Consumer Brands
Phone +49 7732 807-1
E-Mail info@consumer-brands.de

Heirler Cenovis GmbH
Schützenstrasse 24
78315 Radolfzell
Németország