Kompromisszumok nélkül, ízletesen!

Szeretne tudatosan kevesebbet fogyasztani HUS és kolbászfélékből, de Nem Akar citrom dani Egy Finom grillkolbász fűszeres ízéről? Termékválasztékunk ERRE KINAL megoldást.

Technológiák és szolgáltatások

Miért Bizik meg bennünk such sok-Vevo? Mert komolyan vesszük a feladatunkat, és tudjuk a csinálunk. A Kreatív termékötlettől egy Megbízható minőségbiztosításon ÁT egészen a Sikeres Piaci elhelyezésig.

Válassza ki az AZ ügyfélcsoportot, amelybe tartozik, és meg AZ ismerkedjen Önnek összeállított kínálatunkkal!

Minőség 1935 óta

Az első Hügli által iparilag előállított „Brodox” erőleveskocka elkészülte óta kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. A hagyomány és a tapasztalat együttesen garantálja termékeink összetéveszthetetlen ízét, amivel évek óta meg tudjuk győzni vevőinket.

Szakértelem a kulináriában

Felhasználási tanácsadóink és fejlesztőink hosszú évekre visszatekintő tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripari szegmensben. Napi szinten kapcsolatban vannak vevőinkkel és a kollégákkal, így a kulinária terén szerzett szakértelmük folyamatosan növekszik. Piackutatással, piac- és üzletlátogatásokkal támogatjuk ezt a folyamatot, így szakértőink kifinomult érzéke a legújabb trendekkel kapcsolatosan szintén állandóan fejlődik.

Termékfejlesztés, figyelemmel a részletekre

Piac- és termékismeretünket vevőink szolgálatába állítva, az ő elképzeléseikhez és kívánságaikhoz igazodva fejlesztjük és állítjuk elő a fogyasztóiknak szánt termékeket. Ennek során az a célunk, hogy a mindenkori speciális követelményeket teljes mértékben kielégítő, egyéni megoldásokat bocsássunk vevőink rendelkezésére.

A legújabb technológiák

A Hügli a száraz és folyékony termékek széles választékát kínálja Önnek. Hat európai országban működő gyártóüzemeinkben a legmodernebb gyártási technológiákat alkalmazzuk. Mivel a kulinária terén szerzett szakértelmünket különböző gyártási területeken szeretnénk kihasználni, mindig azon fáradozunk, hogy folyamatosan bővítsük és egyre jobban kiépítsük a termelési lehetőségeinket.

Az Ön által megfogalmazott igények ösztönöznek bennünket

A piaci trendeket szem előtt tartva azonnal reagálunk a keresletben tapasztalható változásokra. Ezért a kínálatunk természetesen az alábbi területeket is felöleli:

  • Bio
  • Gluténmentes
  • Pálmazsírmentes
  • Vegetáriánus és vegán

 

 

Ihre Ansprechpartner

Kateřina Stuchlíková
Phone +420 321 759 643
E-Mail katerina.stuchlikova@huegli.cz

Hügli Food s.r.o.
Nádražní 426 / 281 44 Zásmuky
Czech Republic

 

 

1893 óta vegetáriánus

125 éves évfordulója alkalmából új arcát mutatja az Eden, a világ legrégebbi vegetáriánus márkája! A következő Eden generáció modern arculattal indít, és inspiráló, a trendeket követő vegetáriánus áruválasztékkal gazdagítja az élelmiszerpiacot. Ide tartoznak az ínycsiklandó vega szalámik, négy színpompás „Soup Quickie” zöldségbomba-leves, az izgalmas „Löffel Zeit” soul-food egytálételek, valamint az egzotikus „Happy Bowl” tálkás ízvariációk. Valamennyi termék bio és 100%-ban vegetáriánus. Fedezd fel az Eden vega édenkertjét és meríts ihletet!

Egészséges élvezetek egyszerűen és természetesen

A granoVita egészséges és ízletes élelmiszereket kínál egész napra. A granoVita a kiváló minőségű vegetáriánus vagy vegán termékek szinonimája. A választékban fűszeres szendvicskrémek, például pástétomok, bio kenhető krémek és vegetáriánus zsírok, valamint húspótlók, dió- és mandulapürék, müzlik és alternatív édesítőszerek is megtalálhatóak.

Tudatos táplálkozás, ízletesen

A Heirler az egyik elsőként piacra került, bio minőségű, ízletes alternatíva hús és kolbászfélék helyett – ezek a termékek egyedülállóak íz és állag tekintetében, valamint étvágygerjesztően friss benyomást keltenek. Továbbá a Heirler széles választékot kínál különféle hűtve tárolandó bio termékekből.

Ihr Ansprechpartner

Consumer Brands
Phone +49 7732 807-1
E-Mail info@consumer-brands.de

Heirler Cenovis GmbH
Schützenstrasse 24
78315 Radolfzell
Németország