Nem csak gyors, ízletes is

Néha nincs elég idő a főzéshez, mégsem szeretnénk lemondani az ízletes ételekről. A Hügli kínálatában sokféle finom készétel is megtalálható.

Egyszerűen csak fel kell melegíteni, és élvezni az ízeket

Otthon vagy útközben – készételeinkkel ízletes és változatos ételek kerülhetnek az asztalra, pillanatok alatt. A kényelmi termékeink (Convenience) között megtalálható a rizottó, a burgonyapüré és az ízletes vegetáriánus burger is.

Technológiák és szolgáltatások

Miért bízik meg bennünk ilyen sok vevő? Mert komolyan vesszük a feladatunkat, és tudjuk, mit csinálunk. A kreatív termékötlettől a megbízható minőségbiztosításon át egészen a sikeres piaci elhelyezésig.

Válassza ki az ügyfélcsoportot, amelybe tartozik, és ismerkedjen meg az Önnek összeállított kínálatunkkal!Készételek

Minőség 1935 óta

Az első Hügli által iparilag előállított „Brodox” erőleveskocka elkészülte óta kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. A hagyomány és a tapasztalat együttesen garantálja termékeink összetéveszthetetlen ízét, amivel évek óta meg tudjuk győzni vevőinket.

Szakértelem a kulináriában

Felhasználási tanácsadóink és fejlesztőink hosszú évekre visszatekintő tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripari szegmensben. Napi szinten kapcsolatban vannak vevőinkkel és a kollégákkal, így a kulinária terén szerzett szakértelmük folyamatosan növekszik. Piackutatással, piac- és üzletlátogatásokkal támogatjuk ezt a folyamatot, így szakértőink kifinomult érzéke a legújabb trendekkel kapcsolatosan szintén állandóan fejlődik.

Termékfejlesztés, figyelemmel a részletekre

Piac- és termékismeretünket vevőink szolgálatába állítva, az ő elképzeléseikhez és kívánságaikhoz igazodva fejlesztjük és állítjuk elő a fogyasztóiknak szánt termékeket. Ennek során az a célunk, hogy a mindenkori speciális követelményeket teljes mértékben kielégítő, egyéni megoldásokat bocsássunk vevőink rendelkezésére.

A legújabb technológiák

A Hügli a száraz és folyékony termékek széles választékát kínálja Önnek. Hat európai országban működő gyártóüzemeinkben a legmodernebb gyártási technológiákat alkalmazzuk. Mivel a kulinária terén szerzett szakértelmünket különböző gyártási területeken szeretnénk kihasználni, mindig azon fáradozunk, hogy folyamatosan bővítsük és egyre jobban kiépítsük a termelési lehetőségeinket.

Az Ön által megfogalmazott igények ösztönöznek bennünket

A piaci trendeket szem előtt tartva azonnal reagálunk a keresletben tapasztalható változásokra. Ezért a kínálatunk természetesen az alábbi területeket is felöleli:

  • Bio
  • Gluténmentes
  • Pálmazsírmentes
  • Vegetáriánus és vegán

Az Ön kapcsolattartója

Kateřina Stuchlíková
Phone +420 321 759 643
E-Mail katerina.stuchlikova@huegli.cz

Hügli Food s.r.o.
Nádražní 426 / 281 44 Zásmuky
Czech Republic

Mentes és bio

A Cenovis a mentes élelmiszerek szakértője, melyek értékes, bio minőségű nyersanyagokból készülnek. Az igazán vonzó, minden igényt kielégítő választék erőleveseket, leveseket, szószokat, fűszereket és készételeket tartalmaz. Ideális azok számára, akik ökológiailag fenntartható módon táplálkoznak, és tudatosan szeretnének lemondani bizonyos összetevőkről, mint például a glutén vagy a laktóz.

Egyszerűen élvezhető

Célunk, hogy változatos és jó minőségű bio termékeket állítsunk elő, melyek megkönnyítik a konyhában töltött mindennapokat: a Natur Compagnie termékeivel: főzéshez való alaptermékek, mint a zöldség- vagy hús-erőlevesek és szószok, a főzéssel vagy instant módon elkészíthető levesek széles választéka, és a kényelmi termékek (Convenience) is, mint a poharas levelesek, a készételek és a fix ételalapok. Jó minőségű bio összetevőkből, tiszta lelkiismerettel, ízletes receptúrák szerint elkészítve.

Az Ön kapcsolattartója

Consumer Brands
Phone +49 7732 807-1
E-Mail info@consumer-brands.de

Heirler Cenovis GmbH
Schützenstrasse 24
78315 Radolfzell
Németország