Egyedi ízesítésű snack

A top snackgyártók partnereként bőséges tapasztalatot szereztünk a snackfűszerek területén. Találja meg az Ön termékéhez legjobban illő, egyedi ízvilágot - legyen az chips, mogyoró, popcorn, pattogatott vagy granulátum! Szívesen fejlesztünk Önnek márkaspecifikus ízesítőket.

Édes vagy pikáns – egzotikus vagy hagyományos

Ha az a cél, hogy szeretne kitűnni a tömegből, bennünk megfelelő partnerre talált. Adatbázisunkban számos klasszikus és innovatív változat található.

Technológiák és szolgáltatások

Miért bízik meg bennünk ilyen sok vevő? Mert komolyan vesszük a feladatunkat, és tudjuk, mit csinálunk. A kreatív termékötlettől a megbízható minőségbiztosításon át egészen a sikeres piaci elhelyezésig.

Válassza ki az ügyfélcsoportot, amelybe tartozik, és ismerkedjen meg az Önnek összeállított kínálatunkkal!

Minőség 1935 óta

Az első Hügli által iparilag előállított „Brodox” erőleveskocka elkészülte óta kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek. A hagyomány és a tapasztalat együttesen garantálja termékeink összetéveszthetetlen ízét, amivel évek óta meg tudjuk győzni vevőinket.

Szakértelem a kulináriában

Felhasználási tanácsadóink és fejlesztőink hosszú évekre visszatekintő tapasztalattal rendelkeznek az élelmiszeripari szegmensben. Napi szinten kapcsolatban vannak vevőinkkel és a kollégákkal, így a kulinária terén szerzett szakértelmük folyamatosan növekszik. Piackutatással, piac- és üzletlátogatásokkal támogatjuk ezt a folyamatot, így szakértőink kifinomult érzéke a legújabb trendekkel kapcsolatosan szintén állandóan fejlődik.

State-of-the-art technologies

Hügli offers you natural, carefully sourced and functional ingredients, including with marked visual features if required. Regardless of your choice of direction, be it trend-based (health & nutrition) or transparent, clean and clearly declarable (clean label), the variety of tastes is almost unlimited.

Our range of dried fruits and vegetables and dip seasonings are optimal supplements for your snacks. Let us develop your personal seasoning based on your snack product. We have the flexibility and capability to provide our service for quantities of 300 kg upwards, including various packaging options.

Our products meet all your requirements

According to your needs, our products can meet a variety of requirements:

  • Organic or conventional
  • Natural flavours
  • No flavour enhancers
  • Gluten- and allergen-free
  • Reduced sodium and sugar content
  • Halal-certified

Ihr Ansprechpartner

Stefan Cautillo
Phone +41 71 447 22 33
E-Mail stefan.cautillo@huegli.com

Hügli Nährmittel AG
Bleichestrasse 31
9323 Steinach
Svájc